top of page

Resetoi tehdasasetuksesi kuntoon

Oletko jo ihan kyllästetty eri tuuteista puskevalla tiedolla siitä, miten säilyttää työkykyisyys, miten pysytellä mukana oravanpyörässä, miten sinnitellä kuta kuinkin ehjänä ja kokonaisena jokapäiväisessä työelämän pyörityksessä?Tästä asiasta ei voi kuitenkaan puhua liikaa. Meihin on liki jokaiseen ihan tehdasasetuksena asennettu sisäinen toimintamalli, joka vaatii ponnistelua ihan äärirajoille, tarvittaessa lounastauosta ja yöunista tinkimällä, kaikkensa antaen. Ja siltikään ei voi olla tyytyväinen, aina pitäisi pystyä parempaan, sanoo se sisäinen, vaativa ja piiskaava ääni.


Aivotaidot oy:n neuropsykologien, Nina Uusitalon ja Heli Isomäen mukaan kokonaisvaltaisen hyvinvointimme ja toimintakykymme perusta on aivoissamme. Aivot säätelevät kaikkea toimintaamme. Aivot vastaavat hengityksestä ja sydämensykkeestä, aina monimutkaisiin päättelytoimintoihin ja käyttäytymisen säätelyyn. Se miten terveet aivomme ovat, miten joustavasti niiden eri osat toimivat yhteistyössä ja miten tehokkaasti pystymme niitä käyttämään vaikuttaa vahvasti jokapäiväiseen elämäämme.


Voiko aivoja treenata? Voiko aivojen joustavuuteen vaikuttaa? Ajatus hyvin treenatuista aivoista kuulostaa kiehtovalta – saisiko sen yhtä kiinnostavaksi teemaksi kuin viimeisen päälle treenattujen takapuolten kuvat somessa?


Ainutkertaisen, vaihtamattomissa olevan pääkoppamme hyvinvointi heijastuu kaikkeen olemukseemme ja hyvinvointiimme. Aivojen voinnilla on ratkaiseva merkitys sille, miten johtavissa asemat olevat henkilöt jaksavat ja tätä kautta se heijastuu koko työyhteisöön.


Tule mukaan kuulemaan aivojen hyvinvoinnista ja ota aivojen treenaaminen osaksi rutiinejasi. Kokonaisuudessa mukana muun muassa Aivotaidot oy:n asiantuntija.


Ilmoittaudu mukaan, vielä on pari paikkaa jäljellä!

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page