top of page
hiclipart.com.png

Aaton asiantuntijat auttoivat yhdistyksiä ottamaan Microsoft SharePointin tehokkaaseen käyttöön ja yhtenäistämään tiedon hallinnan käytännöt . Nyt keskeiset työhön liittyvät tiedostot ovat kaikkien niitä tarvitsevien käytössä ja helposti löydettävissä simppelin luokittelun ja keskitetyn tiedostokirjaston ansiosta

Lavka.png

Yrityksen näkyvyys kasvoi ja sain arvokkaita vinkkejä Ninalta markkinointiviestintään sekä apua niin teknisessä kuin sisällön toteutuksessa, suosittelen!
 

- Anita Hyvönen, kulttuurimesenaatti, Lavka

SSS_logo-03.png

Aaton Elina Koskipahta suunnitteli ja toteutti meille nopealla aikataululla viestintätyöpajan, joka auttoi meitä kirkastamaan viestintämme kohderyhmiä, kanavia ja pääviestejä. Olimme erittäin tyytyväisiä hänen ystävälliseen ja perehtyvään tyyliinsä sekä hänen asiantuntijuuteensa.

- Eeva Nilsson,
Suomi-Somalia Seura ry

pinskut.png

Riitalta olen saanut mainiota sparrausta johtamisopintoihini liittyen. Uusia näkökulmia, ajatuksia herättäviä kysymyksiä ja rakentavia pohdintoja vahvuuksista ja kehityskohteista. Odotan aina yhteisiä mentorointi-keskustelujamme innolla. Suosittelen lämpimästi!

- Anni Hakolampi, Pinskut ry

Tehokasta ja asiantuntevaa somesparrausta

Ryhtiä viestintään yhdessä ideoiden

Rakentavia mentorointi-keskusteluja

Rönsyilevä tiedonhallinta ruotuun

Tyytyväisten asiakkaidemme ja kumppaneidemme tarinoita

Monikanaiset_logo.png
Logo-Uutta.png
Familia.png
ssys_logo-211x200.png
aivotaidot-logo.png
bottom of page