top of page
Cubic Puzzle
Työelämä

Mielen matkalle

Työelämä ja johtaminen elävät murrosvaihetta. Ilmassa on merkkejä hierarkioiden ja pomokulttuurin ajan olevan ohi, mitä on tulossa tilalle? 

Psykologinen turvallisuus, merkityksellisyys ja luottamus ovat tämän ajan sanoja. Itseohjautuvuus, itseorganisoituminen ja systeeminen ajattelu vilisevät kirjallisuudessa ja koulutuksissa. Millaisena nämä ilmiöt ja suuntaukset näyttäytyvät sinun työssäsi?

Image by Jess Bailey
Johtaminen

Uutta ajattelua

Uudenlaiselle johtamisajattelulle tuntuu olevan huutava tarve ja samaan aikaan esihenkilöt tuntuvat hukkuvan työmääräänsä. Miten johtaa ja järjestää yhteistoiminta siten, että erilaiset työntekijät ja sinä itse olette motivoituneita ja voitte hyvin? Mitä kaikkea tämä tarkoittaa sinun työssäsi nyt ja tulevaisuudessa? Älä jää yksin ihmettelemään. 

Työohjauspassi

Työnohjauspassi

Työnohjauspassilla saat matkaoppaaksesi kaksi työnohjaajaa Nina Patasen ja Marjo Hattusen. Molemmilla on pitkä työkokemus johtamisesta sekä kehittämisestä. Tervetuloa toisenlaiselle matkalle

Työnohjauspassi

Matkalle
Nina
nina_netti.png

Nina Patanen

Minulle työnohjaus on ennen kaikkea tutkimusmatkailua toisen ihmisen ajatuksiin. Sanoista muodostuu dialogisen keskustelun kautta ajatusten ja oivallusten tie, yhteinen työnohjausmatka, johon ei passia tarvita.
 
Oma työkokemukseni kansainvälisestä työstä ja suomalaisesta, monimuotoisesta järjestökentästä on antanut minulle näkökulmia eri kulttuureihin ja ajattelutapoihin. Tämä toimii matka-aiheisena metaforana työelämään. Erilaisista yksilöistä koostuva, samaan suuntaan purjehtiva työyhteisö on ehtymätön näkökulmien ja ajattelutapojen meri, joka joskus saa sielun mukavasti keinumaan. 
 
Työnohjauksessa minua kiehtoo se, miten sanolla järjestämme maailmaa. Uskon ihmisen pystyvyyteen ja haluun oppia jatkuvasti; ei aina ehkä lisää mutta syvemmin. Ajattelen, että meissä on jo kaikki osaaminen ja taito. Pitää vain löytää sopivat olosuhteet, jotta pääsemme elämään täysinä itsenämme vahvuuksiemme virittäminä.

nina.patanen@aattocreative.fi

Marjo

Olen innokas inhimillisen työelämän puolesta puhuja. Nautin vapaasti soljuvista, lennokkaista keskusteluista ja huumorista. Osaan myös rauhallisesti reflektoida niitä asioita, jotka tuntuvat vaikeasti lähestyttäviltä. Pitkästä työurastani sote-alan esihenkilö- ja kehittämistehtävissä minulla on hyviä muistoja ja monenlaisia oivalluksia ihmisten välisistä suhteista. Niitä hyödynnän työnohjauksissa.  
 
Ajattelen työnohjausta dialogisena, turvallisena tilana, jossa tutkitaan yhdessä työhön liittyviä kokemuksia, ajatuksia, tunteita ja uskomuksia.  Luodaan suhteita toisiimme, itseemme ja etsitään yhteistä ymmärrystä, joka luo suuntaa tulevaisuuteen. 
 
Parhaimmillaan työnohjaus on ajatteluamme vapauttavaa ja uutta ajattelua ja toimintaa luovaa. Myönnän, olen hieman hurahtanut systeemiseen ajatteluun, yhteisöohjautuvuuteen, kollektiiviseen johtajuuteen ja itseorganisoitumiseen. Lempeästi haastan ihmisiä tunnistamaan, miten organisaation tarina, ihmiskäsitys ja organisoitumisen tavat vaikuttavat ihmisten toimintaan. Kaikki haluavat tehdä työnsä hyvin. Työelämässä kipuilu ei johdu yksilöistä, systeemeissämme on valuvikoja. Niihin voimme vaikuttaa

marjo.hattunen@professa.fi

marjo_netti.jpg
Lähde matklle

Marjo Hattunen

Lähde matkalle!

Matkustustapa: Etälentoyhtiö Teams 

Matka-aika: Syyskuu 2021- helmikuu 2022 

Pakettiin sisältyy: 6 ryhmäohjausta ja 2 yksilöohjausta 

Hinta: 580€ + alv 24%  
 

Haluatko saada etukäteistietoa ja mahdollisuuden ilmoittautua matkalle ennen muita? Jätä yhteystietosi alla olevaan linkkiin. Se ei sido sinua mihinkään, mutta mahdollistaa matkustajapaikan varaamisen ennen muita. Paikkoja on vain rajoitetusti!

bottom of page