Työelämä & hyvinvointi

Työn johtaminen

Mentorointi

Työnohjaus

Työn johtaminen

 

Johdonmukainen ja tavoitteellinen johtaminen on hyvin toimivan organisaation perusedellytys. Muuttuvassa toimintaympäristössä tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus korostuvat..

Johda tavoitteellisesti
 

Hyvin toimivan organisaation tärkein tekijä on motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilöstö. Vahva motivaatio ja osaaminen ovat johdonmukaisen ja tavoitteellisen johtamisen tulosta.    

Apua saat Aatosta

Aatto tarjoaa valmennusta ja ohjausta johtamiseen ja sen kehittämiseen. Johtajuuden avuksi tarjoamme mentorointia, työnohjausta ja strategisen työskentelyn tukea. Tarjoamme myös johdon ja hallinnon palveluja.

 

Mentorointi

Mentorointi on vastavuoroinen prosessi, jossa senioriammattilaisen kanssa käydään läpi käytännönläheisiä ja rakenteellisia asioita. Mentorointi perustuu kokemukselle ja samankaltaiseen työhistoriaan. Se on rohkaisevaa ja stimuloivaa ja siinä on vahva kollegiaalinen ote.

Kokemus tuo näkemystä

 

Senioriammattilainen toimii innoittajana sekä tukijana. Mentorointi sopii juuri vaativiin johtotehtäviin valituille, esimiehille sekä monimuotoisessa työympäristössä toimiville asiantuntijoille. Aatto auttaa menestymään.

Työnohjaus

 

Työn imun kokemus on myönteisessä yhteydessä työntekijän terveyteen ja hyvään työsuoritukseen sekä organisaation menestymiseen. Työnohjaus auttaa sinua voimaan työssä paremmin.

Ole muutos, jota etsit

 

Alati muuttuvassa työelämässä kannattaa pysähtyä miettimään omaa työidentiteettiä ja sitä, millä tavoin työn iloa ja motivaatiota voi lisätä. Parhaiten se onnistuu asiantuntevan työnohjaajan opastuksessa. Aatosta saat pätevää työnohjausta myös eritysaloille ja johdolle.

Lue lisää työnohjauksesta >

Aatto Creative Oy

Aatto Ry


Hämeentie 157, 7. krs
00560 Helsinki

+358 44 535 57 22

creative (at) aattocreative.fi

Verkkolaskuosoite

Välittäjätunnus:
003708599126 (Liaison)

OVT: 003730915439

Y-tunnus: 3091543-9

©2020 Aatto Creative | Tietosuoja