Työelämä & hyvinvointi

Työn johtaminen

Johda rohkeasti

Avoin, johdonmukainen ja tasapuolinen johtaminen on hyvin toimivan organisaation tärkein tekijä. Johtaminen vaatii rohkeutta ja näkemystä. Hyvä johtaminen on ennakoivaa ja loogista sekä tukee kaikkia organisaation alueita tasapuolisesti.

Rekrytoi oikein

Hyvin toimivan organisaation yksi tärkeimmistä tekijöistä on motivoitunut ja osaava, päämäärätietoinen henkilöstö. Oikeanlaiset rekrytoinnit ja työmotivaation ylläpito ovat keskeisessä asemassa organisaation eteenpäin viemisessä.

Apua saat Aatosta

Aatto tarjoaa työkaluja ja ohjausta johtamiseen ja sen kehittämiseen. Johtajuuden avuksi tarjoamme henkilökohtaista mentorointia, työnohjausta ja strategisen työskentelyn tukea. Tarjoamme myös toiminnanjohtaja- ja muita hallintopalveluja.

Työhyvinvointi & työnohjaus

Ole muutos...

Työn imun kokemus on myönteisessä yhteydessä työntekijän terveyteen ja hyvään työsuoritukseen sekä yrityksen taloudelliseen menestymiseen. Työn imua kokevat työntekijät ovat erittäin merkityksellisiä koko organisaation kannalta. Positiivisia tuntemuksia antava työ motivoi enemmän kuin rahallinen korvaus siitä.

...jota etsit

 

Alati muuttuvassa työelämässä kannattaa pysähtyä miettimään omaa työidentiteettiä ja sitä, millä tavoin työn iloa ja motivaatiota voi lisätä. Parhaiten se onnistuu asiantuntevan työnohjaajan opastuksessa. Aatosta saat pätevää työnohjausta myös eritysaloille ja johdolle.

Lue lisää työnohjauksesta >

Mentorointi

Stimuloivaa

Mentorointi on vastavuoroinen prosessi, jossa senioriammattilaisen kanssa käydään läpi käytännönläheisiä ja rakenteellisia asioita. Mentorointi perustuu kokemukselle ja samankaltaiseen työhistoriaan. Se on rohkaisevaa ja stimuloivaa ja siinä on vahva kollegiaalinen ote.

Innoittavaa

 

Senioriammattilainen toimii innoittajana sekä tukijana. Mentorointi sopii juuri vaativiin johtotehtäviin valituille, esimiehille sekä monimuotoisessa työympäristössä toimiville asiantuntijoille. Aatto auttaa menestymään.

Aatto Creative


Hämeentie 157, 7. krs
00560 Helsinki

+358 44 535 57 22

creative (at) aattocreative.fi

Verkkolaskuosoite

Y-tunnus: 3091543-9

 

Välittäjätunnus:
003708599126 (Liaison)

 

OVT: 003730915439

©2020 Aatto Creative | Tietosuoja