top of page

Pätäkkä poikimaan, tuohta tulemaan - Aaton hankeklinikat tulevat

Nyt yhdistykselläsi on tuhannen taalan paikka saada Aaton kokemus hankeidean tueksi. Tarjoamme sparrausta ja ohjausta idean työstämiseen tai jo valmiin hankkeen muokkaamiseen STEA-rahoituskelpoiseksi. Aaton tuki perustuu vuosien kokemukseen projektien parissa sekä satojen tuhansien eurojen tuottoon saatuina hankerahoituksina. Vuoden 2018 STEA-haussa Aaton toimijoiden opastuksella saatiin liki miljoona euroa maahanmuuttajajärjestöjen hanketoimintaan, eli noin 10 % kaikesta tässä kategoriassa jaetusta rahoituksesta. 


Hae mukaan STEA-hankkeiden sparraukseen. Saat kahden järjestökonkarin osaamisen ja näkemyksen käyttöösi kahdeksi tunniksi vain 190 eurolla / yhdistys. Paketti sisältää tutustumisen toimintaanne etukäteen toimitetun materiaalin perusteella. Arvioimme hankeideoita tai käynnissä olevia hankkeita suhteessa strategiaan ja asettamiinne tavoitteisiin sekä mahdollisiin muihin samaa aihetta käsitteleviin hankkeisiin. Halutessanne myös laajempi ohjaus on mahdollista.


Aatto on tehnyt laajan analyysin viime vuosina myönnetyistä rahoituksista, ja nämä analyysitulokset ovat hankeklinikoiden asiakkaiden käytettävissä. Julkaisemamme kaaviot myös visualisoivat rahoituksen jakautumista toimijoiden ja toimialojen kesken. 


Aatto johdattaa oikeanlaisten hankkeiden tekemiseen sekä johdonmukaiseen yhdistyksen kehittämiseen ja toiminnan ylläpitämiseen hankkeiden kautta.


Ole nopea ja varaa aikasi - ilmoittaudu mukaan!


Aaton hankeklinikat pidetään perjantaisin seuraavan aikataulun mukaan:


15.3. klo 16-18 ja 19-21 22.3. klo 10-12 ja 13-15 12.4. klo 10-12 ja 13-15 26.4. klo 16-18 ja 19-21


Perusaika on 2h / järjestö, hinta 190 €.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page